tirsdag 6. oktober 2009

Helga paa Mamboa Camp


Denne helga har me tilbringe på Mamboa Camp ( iallefall deler av den). Og me nytte mange deilige timar i sola. På Manmboa Camp var det stille og rolig når me kom, men det tok ikkje mange timar før dei innfødte guttane hadde observert oss med bassengkanten. Me gjorde vort beste for å vere avvisande, for me hadde jo ingen interesse av å ha noko som helst med desse å gjere. Men for å sei det sånn, dei tok ikkje et hint!! I tilllegg var det yooo man, og shit man og I need a joint man. Heile veien, nåke som sa oss endå meir at me ikkje ville ha noko med desse å gjera!

Me betalte ca 50 kr for å sova på Dorm 1 (stort rom med 3 etasjesenger, skap og ein skrivepult). Det resulterte i at me sov med 2 tyske jenter og ein gut som var sur og ville ha minst mulig med nokon å gjera. Etasjesengene var teipa samen som du ser på bildet, og ikkje direkte stabile!

Ut på kvelden åt me ein deilig middag som likna på gryterett. ( Det første møre kjøttet me har ete her.. mmmmmm). Etter dette tok me oss eit glas vin og prøvde å slappa av i ein sofakrok. Men det var ikkje mykje fred og få, for gutta boys ville ha oss med på fest ( noko som var HEILT uaktuelt). Me la oss tidlig denne kvelden,og me følte oss ikkje komfortable i da heila. Dette blei den dessidert verste natta både til meg og Siri! Ustabile senger og myggnetting med hol i resulterte i at Siri fekk myggstikk stort sett over heile kroppen. I tillegg til dette kom det i løpet av natta ein stor hund og la seg attmed senga til Siri. ( Ho liker ikkje hunder). Lite søvn, kløe og mange timar seinare bestemmte me oss for å pakka tinga og komma oss vekk frå denne plassen. Me åt frukost og ringte til Joseph, han henta oss og kjørte oss til Capital Hotel, klart finaste hotellet me har vore på til no! Me fant fort ut at me trivest bedre i selskapet av små leikande barn i bassenget enn innpåslitne gutta! Med andre ord søndagen var svært vellykka

Denne veke har me måtte bruka ein del tid på admenistrative ting. For eksempel i går brukte me heile dagen på å prøva å ta ut 150 000 kwatche nåke som tilsvare 5000NOK. Dette var UMULIG, me gjekk frå bank til bank, men kortautomaten inni banken virka ikkje. (Heilt utrulig, 1 kortautomat i National Bank of malawi). Så det blei til at me måtte overføra pengane på internett frå Norge. I dag har me iallefall fått ordna litt, me har vore å fornya visumet, registrert oss i den Norske Ambasaden og forhøyrt oss om visum til Tanzania. Så i dag har me vore effektive. Godt med ein dag der ein faktisk får gjort da ein skal i løpet av dagen!

1 kommentar:

  1. Det er spennende å lese om opplevelsene deres, men litt engstelig blir jeg. Godt er det at dere inn i mellom kan kose dere, og koble litt vekk det som er stritt. Her på Ask leser vi alle innleggene på bloggen deres, og gleder oss til neste. Hilser til deg Solgunn fra gjengen som er samlet her i helga. So Hee og Arve reiser til Korea på mandag, så i går kveld hadde vi krabbefest. Nei, - Terje ville ikke engang smake den :-). Har laget vaffelkakerøre i morges, så da kommer han vel en tur.

    SvarSlett