fredag 4. september 2009

Forberedelse


Ja no nærme avreise seg med stormskritt, og nærvøsiteten begynne å stiga kraftigt!
I går fekk eg og Siri endelig treffast igjen ette 3mnd frå kvarandre i sommar. Da va kjempe stas og me hadde ein heil haug å snakka om, så tio fauk!
Forbereding ja..... alle vaksinene e på plass (vaksinasjonskortet er fullt), og mykje apotekting e kjøpt inn. alle klena ligge klar på gjestesengo og både kofferten og sekken står der og glise. For da stora spørsmålet vårt for tio e KOFFERT ELLER SEKK??? Me har prøvd å vega for og mot, men me kjem ikkje stort lenger, og no syns me da begynne å hasta med å bestemma seg! VANKELIG!
Me har vore så heldige å fått med oss to datamaskiner frå HSH med sekk og minnepenn og det heila. Dette skal me gje til Kamuzu College Of Nursing når me e ferige med opphalde vårt. Hanskar har me også blitt sponsa med, og dei ventar me i posten kor tid som helst. Dette sett me kjempe stor pris på og eg trur at ansatte på College og sjukehuset blir glad for to datamskiner og ein del reine hanska.

På bildet ser du listo eg har brukt for å huska alt som sku gjerast ( litt fleire kryss no altså, ei stond si bildet blei tatt)

2 kommentarer:

  1. Flott Solgunn. Glemte lydbøker i går, men tar med i morgen. Hvor mange? :-)

    SvarSlett
  2. trur ikkje eg trenge meir enn to! Blir kjekt å blogga, håpa berre me får kobla oss på nett av og te..

    SvarSlett